How much better can it get, sau momente simple de azi și de ieri

Marțea e zi de muzică, iar ieri a venit la noi la grădi un violonist din Praga : Marco Cano, împreună cu un coleg care cântă la violoncel. Ne-am îndrăgostit cu toții, și copiii, și educatoarele, iar mai târziu am aflat că e destul de celebru 🙂 . Au mai venit pe la noi cântăreți, de acordeon, de bas, etc. Dar niciodată n-a fost ca acum 🙂 .

Atât de multă energie bună și șarm, la o persoană, de mult n-am mai văzut. Marco e genial. Ne-au cântat Bach și coveruri după Ed Sheeran, și alți artiști moderni. Băiatul din dreapta de la violoncel a venit cu el. O colegă s-a înscris la cursuri de violoncel în urma acestei ore 🙂 .

Seara, fiindcă metroul nu mergea, am decis spontan să fac o plimbare prin centru, unde luminițele încă străluceau a Crăciun 🙂

Azi, în timp ce ne plimbam prin zăpadă cu copiii în parcul de lângă grădi, ne-a atras atenția o melodie frumoasă, și urmărind-o am ajuns la acest domn, pe care l-am ascultat și care a cântat împreună cu noi, 18 copii, 3 educatoare 🙂 am iubit spontaneitatea acestui moment. Mergi prin parc și deodată ajungi la un mini – concert.

Și azi după-amiază am fost la locul meu preferat din Praga, Botanica Coffee Truck, care e deținut de niște vietnamezi simpli, într-un loc ascuns, într-o curte interioară, plină de flori și miros de cafea.

Mulțumesc, Doamne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s