Tratamente naturiste pentru eliminarea tumorilor la creier

  1. Dieta Budwig impotriva tumorilor. Eu am citit in engleza pe siteul institutului Budwig, ca dieta a vindecat multi oameni de tumori la creier, trebuie sa o urmati pe 3 luni, ajuta corpul sa distruga tumorile prin metoda oxigenarii celulelor.
    Fac o data pe zi reteta doamnei Budwig (dimineata), e foarte usor de facut si delicioasa.

    Mai multe detalii aici.

2.  Uleiul CBD , este un extract din planta de cannabis, nu are efecte haluciongene, este scump din pacate dar este natural si ajuta la micsorarea tumorilor si in crizele de epilepsie.

3. Turmeric ( curcuma) , este un bun antiinflamator, eu fac dimineata un sos cu o lingurita de curcuma, o treime de lingurita piper negru pt absorbtie, si 2 lingurite de ulei de in, si il puneti de exemplu pe ou sau pe salata, sau pe orice mancare.

4. Lamaie cu bicarbonat de sodiu.

Dau pe razatoare de seara o lamaie (neaparat bio, se gasesc la kaufland), fierb coaja de la lamaie 1 min intr-un litru de apa, o las la macerat peste noapte, dimineata strecor si storc zeama de la lamaie si adaug o lingurita de bicarbonat. Aceasta limonada o beau peste zi.

5. CHLORELLA, elimina metalele grele din corp. Luati o linguria de chlorella in suc natural sau chiar in limonada, o sa vedeti ce clara aveti mintea apoi. Crestei la 2 lingurite pe zi. Metalele grele din organism duc la formarea tumorilor.

6. Mai ales, va recomand sa renuntati la gluten (paine, paste, prajituri) si la zaharul procesat care sunt surse de inflamatii.
Polenul crud de albine este foarte bun de asemenea.

7. Daca folositi vopsea de par, incetati imediat (eu am folosit 10 ani vopsea blonda si asta ajuta la formarea tumorilor). Pielea capului absoarbe 70% din ce punem pe ea.
De asemenea, nu mai curat cu nimic toxic in casa : clor, cif , doar cu otet si bicarbonat si lamaie.
E si mai ieftin asa.

8. Daca aveti plombe de amalgam din acelea argintii, se pare ca acelea comtin mercur si sunt toxice pt creier. Incercati sa le inlocuiti la un dentist bun si evitati sa inghititi resturi de plomba, scuipati foarte bine.

Uleiurile esentiale pe mine ma ajuta extraordinar, tamaia si uleiul esential de tamaie precum si rozmarin, sunt excelente sa masati capul cu ele dimineata.
Si cel de menta ia durerile de cap cu mana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s